De 5-seconden trick voor laser ontharing

Zowel heren ingeval dames hebben te maken betreffende het verschijnsel met ongewenste en storende haargroei. Deze irritante haargroei heeft verscheidene veroorzakers; zoals het gebruik betreffende bepaalde medicijnen, genetische-, en hormonale vatbaarheid.

Dit zou allicht zonde zijn, zoals reeds gezegd in Is IPL duur?, dat u dan ook door dit maken van een foute keuze, achteraf moet vaststellen dat u in feite niet veel meer heeft gehad vervolgens ons bijzonder tijdrovende prijzige scheerbeurt.

Besteedt u dan ook teveel tijd en geld aan het scheren, waxen, harsen ofwel epileren met uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door middel van laser is dé oplossing teneinde dagelijks verzorgd wegens de dag te komen.

Laserontharing mag zonder verdoving geraken uitgevoerd. Een meeste lieden beleven een treatment ingeval enigszins pijnlijk. Doordat wij gedurende een laserbehandeling koelen met ons speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel het koude lucht uitblaast, is ons treatment zonder verdoving juist te verdragen.

De ogen worden gedurende de operatie beschermd met ons speciale zonnebril. Afhankelijk aangaande dit gebied het behandeld is, duurt de treatment tien minuten tot een uur.

Ernstige complicaties na laserontharing aankomen bijzonder zelden vanwege. Na een treatment kan zijn de huid wat gevoelig, rood en lees meer gezwollen. Het trekt dikwijls na enige uren tot maximaal één dag weg.

Er bestaan meerdere laserbehandelingen benodigd een langdurige ontharing. Haren geraken geschapen in de haarzakjes en deze zakjes doorlopen een cyclus van 3 fasen.

Het LightSheer DUET diode lasersysteem kan zijn exclusief ontworpen vanwege effectief en permanent ontharen. Dankzij de allernieuwste technologieen en een geavanceerde sterke diode laser betreffende 800 nm golflengte kan zijn de LightSheer DUET ongeëvenaard op het gebied betrouwbare en effectieve laserontharing op een efficiënte manier.

Bepaal hetgeen definitief ontharen voor je betekent. Wees indien man op de hoogte betreffende definitief ontharen. Hetgeen bestaan alle voordelen en daar waar moet je exact op letten mits jouw je bekwaam laat ontharen?

Ga ook niet in de zon met dit behandelde gebied, ook niet onder een zonnebank en toepassen geen zelfbruinende producten

De prijzen zijn ingedeeld in 3 categorieën: small / medium / large. Het verwijst naar de grootte over het te behandelen gebied. Gedurende dit consult wordt bepaald in welke categorie jouw valt. Om jouw een uitstekende prijsbepaling te kunnen geven kan zijn het lekkerder dat we aanvankelijk dit hoofdhaar en de huid bekijken.

Dit is daarom over groot belang dat u ieder medicijngebruik meldt voor een specialist. Denk hierbij ook aan milde medicijnvormen bijvoorbeeld aspirine, antibioticakuren en verschillende pijnstillers.

De prijzen op deze website bestaan per behandeling. Houd er rekening mee het daar veelal verschillende behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat:

Vrouwelijke cliënten dienen rekening te behouden met genoeg gevoeligheid en een verhoogde risico op pigmentvlekken tijdens ongesteldheid, we raden ook met de behandelingen teneinde die periodes heen te plannen, u dan ook fungeert op deze plaats alleen rekening mee te behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *